El Bufalet Blau

Els formatges de Muntanyola han començat a elaborar una varietat de formatge Blau fet amb llet de búfala anomenat El Bufalet. Elaborat a Muntanyola, a les portes del Montseny, en plena natura. És un formatge de gust intens que recorda a un Roquefort. Una molt bona novetat pels amants del formatge i de les coses bones de la vida. Us convidem a tastar-lo, acaba d’arribar a la botiga!

This entry was posted in 2014, quesos and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>