Joan Múrria Boada, pregoner de la festa major de Rasquera 2014

Pregó de Festa Major a càrrec del Sr. Joan Múrria Boada, d’arrels rasqueranes, propietari del Colmado Múrria de Barcelona inaugurat l’any 1898, de prestigi mundial. Millor Botiga del Món, Medalla d’Honor de Barcelona, Millor Aparador de Barcelona, Millor Gerència d’Establiment d’Espanya , Q de Qualitat de la Generalitat de Catalunya, Membre Fundador de Mestres Cellerers i Formatgers de Catalunya, etc. Col•laborador habitual de Catalunya Ràdio i assessor gastronòmic de publicacions.

Ens acompanyarà l’Agrupació Musical Rasquerana.

A continuació, es farà la proclamació de la Pubilla i l’Hereu i es presentaran els quintos d’enguany.

En acabar, podrem gaudir del Concert que ens oferirà la Coral de Rasquera.

Programa de les festes majors.

This entry was posted in 2014, Fiestas and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>