Mató del Cadí

Especialitat lletera molt rica en calci i sense sal. Pasta de color blanc. Textura lleugerament granulosa. Aroma làctic. Gust làctic fresc.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya) enriquida amb proteïnes làctiques pròpies. Una meravella de formatge d’origen medieval, ideal per aquest temps de fred i pluja. Amb mel i nous és lo nostra proposta.

This entry was posted in Amic del Formatge, Frutos secos, gastronomía, Lacteos, Miel, quesos and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>