Fray Valentí

“Amb cada hortalissa posem sobre la taula la terra, el cel, el sol, la pluja, el vent, el sol, la lluna, els estels, els ocells, les abelles…, tot l’univers sencer!”

Religiós, caputxi i sacerdot. Doctor en Història que viu actualment als Caputxins de Sarrià. Col·laborador científic de la Facultat de Teologia de Catalunya, forma part del Claustre de Doctors de la Universitat de Barcelona. Arxiver provincial dels caputxins i director de la Biblioteca Hispano-Caputxina. Corresponsal a Barcelona de la Revue d’Histoire Ecclésiastique (Universitat de Lovaina) i membre del consell de redacció de la revista Analecta Sacra Tarraconensia (Balmesiana), és també redactor de la revista de crítica bibliogràfica Índice Histórico Español, fundada per Jaume Vicens Vives. Col·labora amb el setmanari Catalunya Cristiana. Té el programa setmanal “Remeis de Frare” a Ràdio Estel sobre les tradicions remeieres a Catalunya. Col·labora en la redacció del popular Calendari de l’Ermità Fra Ramon dels Pirineus.

Ha publicat diversos llibres relacionats amb les herbes medicinals, i l’alimentació caputxina i cuina en temps de crisi.

Amic entranyable de Joan Múrria. Els convidem a conèixer a aquest caputxí tan especial i de tant elevat nivell intel·lectual.

This entry was posted in 2016, Barcelona and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>