Pa pla cruixent!

Fàcil i deliciós. Així es la recepta que us convidem a tastar. Només necessites, formatge mantegós que en Múrria trobaràs fàcilment. Pernil dolç i pa. El secret està en torrar primer el pa i desprès xafar-lo en una planxa de cuina amb tots els ingredients. Pots posar-li mostassa a cada cara del pa. Combina-ho amb un vi negre o rosat o també amb una  cervesa negra. Anem preparant-nos per a la tardor!

This entry was posted in 2017, Barcelona, gastronomía, jamón, Receta, Tapas, vinos and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>