Fàcil i deliciós. Així es la recepta que us convidem a tastar. Només necessites, formatge mantegós que en Múrria trobaràs fàcilment. Pernil dolç i pa. El secret està en torrar primer el pa i desprès xafar-lo en una planxa de cuina amb tots els ingredients. Pots posar-li mostassa a cada cara del pa. Combina-ho amb un vi negre o rosat o també amb una cervesa negra. Anem preparant-nos per a la tardor!
Síguenos en:
- Somos expertos en alta gastronomía. Especialistas en quesos. Contamos con servicio a domicilio. Llegó el licor de Oro!!
-
Entradas recientes
Archivos
- febrero 2018
- noviembre 2017
- octubre 2017
- septiembre 2017
- julio 2017
- junio 2017
- mayo 2017
- febrero 2017
- enero 2017
- diciembre 2016
- octubre 2016
- septiembre 2016
- julio 2016
- junio 2016
- febrero 2016
- enero 2016
- diciembre 2015
- noviembre 2015
- octubre 2015
- septiembre 2015
- agosto 2015
- julio 2015
- junio 2015
- mayo 2015
- abril 2015
- marzo 2015
- febrero 2015
- enero 2015
- diciembre 2014
- noviembre 2014
- octubre 2014
- septiembre 2014
- agosto 2014
- julio 2014
- junio 2014
- mayo 2014
- abril 2014
- marzo 2014
- febrero 2014
- enero 2014
- diciembre 2013
- noviembre 2013
- octubre 2013
- septiembre 2013
- julio 2013
- junio 2013
- mayo 2013
- abril 2013
- marzo 2013
- febrero 2013
- enero 2013
- noviembre 2012
- octubre 2012
- septiembre 2012
- agosto 2012
- julio 2012
- junio 2012
- mayo 2012
- abril 2012
- marzo 2012
- febrero 2012
- enero 2012
- diciembre 2011
- noviembre 2011
- octubre 2011
- septiembre 2011
- agosto 2011
- julio 2011
- junio 2011
- mayo 2011
- abril 2011
Categorías
- 2012
- 2013
- 2014
- 2015
- 2016
- 2017
- 2018
- Aceite
- aguardiente
- Amic del Formatge
- Arte
- Barcelona
- Café
- cata
- cava
- caviar
- Cerveza
- Champagne
- chocolate
- El Bulli
- Escaparate
- Ferrán Adriá
- Fiestas
- Francia
- Frutos secos
- Galletas
- gastronomía
- jamón
- Lacteos
- Miel
- Pan
- pescado
- quesos
- Receta
- restaurante
- Sin categoría
- Tapas
- Té
- Trufa
- vinos